KWSN Orbiting Fortress Forum Index KWSN Orbiting Fortress
KWSN Distributed Computing Teams forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Cuda errors

 
Post new topic   Reply to topic    KWSN Orbiting Fortress Forum Index -> KWSN S@H Team
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mildew
KWSN ArchBishop
KWSN ArchBishop


Joined: 13 Oct 2002
Posts: 2607
Location: Sweden

PostPosted: Thu Oct 11, 2012 11:27 am    Post subject: Cuda errors Reply with quote

I'm getting a lot of errors on my newest shrubber.
Anyone else have the same problem or have any idea what might be the cause?

I'm running a mighty GT 640 with 2 GB RAM.
Driver version is currently 306.81, but it failed with the previous version of the driver as well (306.23).
The application is SETI@Home Enhanced 6.10 (cuda_fermi).
Application exits with code 0x1 after 11 seconds of computation on all work units. My guess would be 11 seconds of CPU work before the GPU kicks in and the WU fails...

#ni-1
Back to top
View user's profile Send private message
Pooh Bear 27
Prince
Prince


Joined: 28 Jan 2005
Posts: 1342
Location: Milwaukee, WI

PostPosted: Thu Oct 11, 2012 12:35 pm    Post subject: Reply with quote

Have you tried it on any other projects?
Fermi is a style of card. I do not think the 640 is a Fermi. NVidia says it's a Kepler technology card. I think you should be running CUDA23.
_________________
My lucky numbers are 121*2^4553899-1 and 3756801695685*2^6666691


Back to top
View user's profile Send private message
Mildew
KWSN ArchBishop
KWSN ArchBishop


Joined: 13 Oct 2002
Posts: 2607
Location: Sweden

PostPosted: Thu Oct 11, 2012 1:46 pm    Post subject: Reply with quote

It's running GPU grid, Primegrid, Poem and MilkyWay without issues.

There are several versions of the 640, but I think all non-OEM versions are GK107, so a Kepler card right?

Anyway, it's not me that decide which application to use, it's done by the BOINC client. How can I force it to use the CUDA23 application? Some kind of manual download?
Back to top
View user's profile Send private message
Pooh Bear 27
Prince
Prince


Joined: 28 Jan 2005
Posts: 1342
Location: Milwaukee, WI

PostPosted: Thu Oct 11, 2012 5:07 pm    Post subject: Reply with quote

Try it on the Astropulse which is OpenCL on SETI and see if that works. If it does then write the admins to fix seeing the 640 card as a Fermi.
Back to top
View user's profile Send private message
Putting_things_on_top
Duke
Duke


Joined: 14 Oct 2009
Posts: 435
Location: Frostbite Falls, Minnesota, USA

PostPosted: Fri Oct 12, 2012 10:13 pm    Post subject: Reply with quote

The Kepler cards (most of the 600 series) are fairly new on the 'scene'.
F@H has not yet published its FAH_Core16.exe (at least for public use) yet.
Maybe other projects have not fully addressed the Fermi vs Kepler differences.

Have you searched other project-specific message boards & forums for similar complaints (and possible solutions)?

My experience with a GTX-690 (on F@H) has been an ordeal.
Just this past week, my average PPD dipped because I had some "un-cooperative" work-units that downloaded but couldn't execute.
So my 690 sat there for 3+ days doing nothing!

_________________
Click here for...KWSN F@H team summary at EOC

Or here for...KWSN F@H team overtake at EOC


Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Mildew
KWSN ArchBishop
KWSN ArchBishop


Joined: 13 Oct 2002
Posts: 2607
Location: Sweden

PostPosted: Sat Oct 13, 2012 2:16 am    Post subject: Reply with quote

I put a question on the SETI forum, and apparently all you need to do is add an environment variable named CUDA_GRID_SIZE_COMPAT and set it to 1.

No idea what this does or why it's working, but I'm up and running again! Cool

#ni-1
Back to top
View user's profile Send private message
AdrianGak
Grunt
Grunt


Joined: 17 May 2016
Posts: 1
Location: Slovenia

PostPosted: Thu May 19, 2016 11:42 pm    Post subject: Cuda errors Reply with quote

Ive started gettings WU errors too. At first it was just on my 8800GT G92 and I thought they just stopped supporting the older CUDA, but now Im starting to get them on my GTX275. I know they are concentrating on getting Fermi working right now, so maybe this is just a growing pain. Ill shut down GPU projects during WCG week to make sure no unstable apps affect it and save the 0.31 CPU usage to feed the GPU.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    KWSN Orbiting Fortress Forum Index -> KWSN S@H Team All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Optimized Seti@Home App | BOINC Stats