KWSN Orbiting Fortress Forum Index KWSN Orbiting Fortress
KWSN Distributed Computing Teams forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Collatz OpenCL failures on AMD R9 2xx GPUs

 
Post new topic   Reply to topic    KWSN Orbiting Fortress Forum Index -> Ye Olde Help Scrolls
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lvanst
Baron
Baron


Joined: 31 Jan 2013
Posts: 152
Location: Phoenix, AZ (yes, it's hot here)

PostPosted: Sun Sep 21, 2014 6:46 pm    Post subject: Collatz OpenCL failures on AMD R9 2xx GPUs Reply with quote

I've tried 12.4 and 12.7 (beta) Catalyst drivers.

I fail about 20% of the jobs after running to completion (Compute Error)...

I do not currently have the Collatz optimizations (*.config) in place, as they worsened the fail rate considerably.

Any ideas?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Yankton
Prince
Prince


Joined: 27 Sep 2008
Posts: 1699
Location: California

PostPosted: Mon Sep 22, 2014 2:51 pm    Post subject: Reply with quote

Doesn't seem to be anything in their forums. Those cards run hot (and require you're own power plant to run). Have you checked the temps on the card and tried it on other projects? What do the failing work units show in the description on the website? Have you been eating enough spam?
_________________
Some days are worse than others.
Back to top
View user's profile Send private message
Gemjunkie
Prince
Prince


Joined: 03 Jul 2010
Posts: 3517
Location: Earth, lately

PostPosted: Mon Sep 22, 2014 4:50 pm    Post subject: Reply with quote

Have you installed a pci-e cowbell?


_________________




(older, before split CPID)
Back to top
View user's profile Send private message
lvanst
Baron
Baron


Joined: 31 Jan 2013
Posts: 152
Location: Phoenix, AZ (yes, it's hot here)

PostPosted: Tue Sep 23, 2014 1:15 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks for the response GemJunkie...

I do have a CowBell in place Rolling Eyes

All the failures are "upload error", so it looks like I (or they) have a network issue.

Is anyone else experiencing issues uploading results?

Anyone?

Bueller?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Gemjunkie
Prince
Prince


Joined: 03 Jul 2010
Posts: 3517
Location: Earth, lately

PostPosted: Tue Sep 23, 2014 3:53 pm    Post subject: Reply with quote

I have no errors, I'm shrubbing Collatz on a HD7770, using a crappy DSL connection.

IIRC, Collatz uploads are pretty small, so if other projects aren't getting upload errors I'd think it's not a connection problem on your end.

Confused
_________________




(older, before split CPID)
Back to top
View user's profile Send private message
lvanst
Baron
Baron


Joined: 31 Jan 2013
Posts: 152
Location: Phoenix, AZ (yes, it's hot here)

PostPosted: Tue Sep 23, 2014 9:14 pm    Post subject: Reply with quote

That makes sense... very puzzling though Sad

Thanks for guiding me to the error info Yankton Smile
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
lvanst
Baron
Baron


Joined: 31 Jan 2013
Posts: 152
Location: Phoenix, AZ (yes, it's hot here)

PostPosted: Thu Sep 25, 2014 12:57 pm    Post subject: Reply with quote

This is resolved now...

Turns out my modem was losing its mind Rolling Eyes
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Yankton
Prince
Prince


Joined: 27 Sep 2008
Posts: 1699
Location: California

PostPosted: Thu Sep 25, 2014 4:02 pm    Post subject: Reply with quote

Did you have it committed?
_________________
Some days are worse than others.
Back to top
View user's profile Send private message
lvanst
Baron
Baron


Joined: 31 Jan 2013
Posts: 152
Location: Phoenix, AZ (yes, it's hot here)

PostPosted: Tue Sep 30, 2014 10:35 am    Post subject: Reply with quote

No, one electroshock treatment seemed to solve the problem... Rolling Eyes
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    KWSN Orbiting Fortress Forum Index -> Ye Olde Help Scrolls All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Optimized Seti@Home App | BOINC Stats